28 Aralık 2009 Pazartesi

YENİ YILA GİRMEDEN SON BİR YAZI

Ne kadar çabuk geçti 1 yıl ,düşünüyorum da geçen sen bu günlerde gene yılbaşı için programlar yaparken ne kadar farklıydı hayatımız ,şimdi ise ne kadar farklı.Karya'nın deyimiyle "emen bir kaka makinası"var artık evimizde ,iyiki de var,sanki daha bir aile olduk ,kalabalık olduk ,neşeli olduk ,ama en kötüsü arabaya sığamaz olduk.Şaka bir yana biz sanki tamamlandık ,bir bütün olduk.
Ailemizden haberlerlere gelince,kızım sonunda okula başladı.Pek bir özlemiş okulunu ,öğretmenini, arkadaşlarını .Ömer ise sünnet oldu ,iyi de oldu,o kadar çabuk iyileştiki ,operasyon sonrası neredeyse acı bile hissetmedi .biz anne baba olarak Ömer den daha çok sıkıntılandık.Dün de mevlüdünü yaptık ,böylelikle yapılacaklar check listinde bir madde daha işaretlendi.
tahmin edileceği üzere evde minik bir bebekleyken uzunca yazı yazıcak vakit olmuyor ,o yüzden bu senenin son yazısına noktayı koyuyorum,herkese muhteşem bir sene diliyorum,sevgiler!!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sünnetini yaptırdığınız iyi olmuş.geçmişler olsun...artık 4 kişilik bir aile olarak,bizim gibi,yeni yıl sağlık,mutluluk ,bereket getirsin,hep beraber olun inşallah...